Termékeink

Öntöttvas lábas natúr 0,2L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 0,2 l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
2736 Ft
Öntöttvas lábas natúr 0,4L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 0,4 l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
3936 Ft
Öntöttvas lábas natúr 0,7L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 0,7 l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
5136 Ft
Öntöttvas lábas natúr 1,5L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 1,5l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
6456 Ft
Öntöttvas lábas natúr 2L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 2l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
7657 Ft
Öntöttvas lábas natúr 2,3L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 2,3l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
8856 Ft
Öntöttvas Serpenyő Levehető Nyéllel Kerek
Termékleírás: Öntöttvas Serpenyő Levehető Nyéllel Ovális fa tálalólappal
Névleges méretek: 30.0 cm x 19.0 cm
Felhasználási terület: - beltéri és kültéri grillezők, sütők, kemencék, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
10150 Ft
Öntöttvas lábas natúr 3L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 3l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
10656 Ft
Öntöttvas serpenyő natur 35 cm
Termékleírás:  Öntöttvas serpenyő
Névleges méretek: 35 cm
Tömeg: 8,2 kg
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
13420 Ft
Öntöttvas Serpenyő Levehető Nyéllel Szögletes
Termékleírás: Öntöttvas Serpenyő Levehető Nyéllel Szögletes
Felhasználási terület: - beltéri és kültéri grillezők, sütők, kemencék, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
13650 Ft
Öntöttvas lábas natúr 6L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 6l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
16656 Ft
Öntöttvas lábas natur 8L
Termékleírás:  Öntöttvas lábas
Névleges méretek: 8l
Felhasználási terület: kemencék, sütők, főzőlapok

"Amelyekben nem ég le az étel!" 

Az öntöttvasnak sok jó tulajdonsága van. Kellően erős, rendkívül tartós, szép formájú tárgyakat lehet készíteni belőle és nem túl drága. Ezt használták ki már a régi korokban is, számos használati eszközt és főzésre szolgáló edényt készítve öntöttvasból. 

Ami miatt azonban az öntöttvas edények (lábasok, fazekak, bográcsok, üstök, stb.) még a mai kor számára is értéket jelentenek, az azon tulajdonsága, hogy a legjobb ízű ételek ezekben az edényekben főzhetők, mert nagyon jól és főleg nagyon egyenletesen vezetik a hőt, illetve, hogy sokáig megőrzik az étel melegét. Kiváló minőségű és - ami szintén nem elhanyagolható - hasznosságához képest elfogadható árú lábasok és bográcsok készíthetők belőle. 

Használati utasítás: 


A tűzhely égőfejét a lábas méretének megfelelően válasszuk ki, illetve a láng méretét is ehhez mérten állítsuk be! Tilos az edényt "szárazon" (anélkül, hogy tettünk volna bele valamit) tűzre tenni! Ügyeljünk arra is, hogy a forró edény hideg vízzel nagy felületen hirtelen ne érintkezzék! Használjunk fa vagy műanyag keverő-, és kiszedő szerszámokat! 
19176 Ft
1 2 3 > >>