Termékeink

Cajun grillpác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Alap íz. Csípős! Észak-amerikai íz, de nagyon közel áll a magyar ízléshez

2249 Ft
Barbecue instant grillpác (barna nádcukorral)
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Alap íz, Amerikából a grillezés hazájából. Csirkeszárnyhoz, sertés oldalashoz

2249 Ft
Flekken instant grillpác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Alap íz, magyaros ízvilág. Sertés tarjához, karajhoz használható



2249 Ft
Dalmát zöldfűszer instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Alap íz, fehérhúsokhoz, könnyű, zöldfűszeres, horváth ízvilág

2249 Ft
Kavala gyros instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Alap íz, csirkéhez, pulykához, bárányhoz, a gyrost kedvelőknek

2249 Ft
Zöldség instant grillpác (barna nádcukorral)
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de zöldségek-gyümölcsök és csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Grillzöldségeiből csodát művel!
2249 Ft
Japán hétfűszer instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Csípős! A japán konyha ala ízei
2249 Ft
Arab hétfűszer instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Arab ízvilág, bármilyen húshoz, leszámítva a sertést

2249 Ft
Garam masala instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Indiai ízeket kedvelőknek
2249 Ft
Tangó argentin steak instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Marhához, déla-amerikai ízvilág a STEAK hazájából

2249 Ft
Szeván örmény instant balzsam pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Közelkeleti, összetett ízvilág, kihagyhatatlan
2249 Ft
Hal zöldfűszer instant pác
A termék kiszerelése: 6db x 40g instant pác pácolózacskóval
A pácok receptúráját, Zsidek László mesterszakács készítette. 
A feltüntetteken kívül adalékanyag és só mentes!!!
SZAVATOS SÁGI IDŐ: 180 nap
Egy-egy pác húsfélétől és annak feldolgozottságától (szelet, kocka, stb) függően, 40-70 dkghoz elég.
A pácolási idő lehet egyéni, de csirke - pulyka: 20-30 perc, sertés: 1-1,5 óra, marha legalább 1 este.

Fehér húsú halakhoz, könnyű zöldfűszeres
2249 Ft
1 2 3 > >>