Termékeink

BBQ chili szósz
Füstös, édes, fűszeres szósz, pácoláshoz, grillezéshez.

Összetevők: Koktélparadicsom, barnacukor, vöröshagyma, fokhagyma, füstölt cayenne, füstölt só, fűszerek, tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelés: 100ml

Erősség 5-s skálán: 1
950 Ft
Paprikakrém
Darált friss chilipaprika sóval. A népszerű magyar termék újragondolása. Kiváló fűszer, húsleveshez, pörköltekhez, bármibe, amelyet szeretnénk pikánssá tenni.

Összetevők: chili (Fresno, Cayenne), só (10%), tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelés: 120ml, 40 ml

Erősség 5-s skálán: 3
990 Ft
Édes csípés

Nem teljes az asztal egy üveg csípős, vagy édes-csípős chili szósz nélkül! Ezzel a fantasztikus mártással könnyen elkészíthetjük az ázsiai recepteket, vagy a nyugati kedvenceket.

Jól illik sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz, pizzákra, meleg szendvicsekre, vagy csak a sült krumpli mellé.

Összetevők: koktélparadicsom, chili ( cayenne, fresno, Jamaican Red),   vöröshagyma, fokhagyma, só, tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelések: 100ml, 40 ml

Erősség 5-s skálán: 2

1190 Ft
Tüzes Mennykő

Egy igazán fűszeres, gyömbéres, chili szósz. Kitűnő már az étel előkészítésekor pácoláshoz, vagy sültek alá, mellé. Hamburgerek, pizzák elsődleges, vagy másodlagos szószának is megállja a helyét.

1857 április 15-én Kaba határába csapódott egy meteorit, mely egyike az első meteoritoknak, amelyekben szerves anyagot mutattak ki. Ennek a csillagászattörténelmi jelentőségű meteoritnak állít emléket a címkén olvasható üzenet: in memoriam 1857.04.15

Díjak: A 2016-os World Hot Sauce Awards (USA), medium kategóriájának II. helyezetje!

Összetevők: chili (Habanero, Yamaciai Red, Jalapeno ), koktélparadicsom, só, fűszerek, Na-benzoát

Kiszerelés: 100ml, 40 ml

Erősség 5-s skálán: 3

1290 Ft
Zöld Felső

Különleges, zöld színű chili szósz. Színét, a még zöld állapotban szedett chilik adják, a jellegzetes friss, kissé padlizsánra emlékeztető ízzel.

Pizzára, szendvicsekre, vagy mártogatósnak ajánljuk.

Összetevők: Zöld chili (Padron, Jalapeno), só, fűszerek, Na-benzoát, citromsav

100ml, 40 ml

Erősség 5-s skálán: 2

1290 Ft
Alabárdos - HALBERDIER
Louisianai stílusú szósz, fokhagymával. Sültek, húsok mellé kiváló! Tökéletes választás elsődleges, vagy másodlagos szósznak is.

Összetevők: chili (Fresno, Jamaican Red), fokhagyma, só, ecet, cukor, tartósítószer (Na-benzoát)

A Magyar Virtus termékcsalád új taggal bővült. Az Alabárdos Luisianai stílusú chili szósz azoknak ajánljuk, akik szeretik a fokhagyma ízét egy kis csípőssel megbolondítva és természetesen a megszokott “Magyar Virtus-varázslat”-nak is kedvelői. . Valódi gourmet élményt ígér.

A saját termesztésű chili, a fokhagyma és az ecet kulcsfontosságú összetevője ennek a szósznak, ettől olyan "Louisiana"-i stílusú. Az alapanyagok összhangban vannak egymással, kiegészítik egymást. Ne hagyd ki! Kiváló mártások készíthetőek belőle majonézbe, tejfölbe keverve.

Kiszerelés: 100ml, 40 ml

Erősség 5-s  skálán: 2

Egységár: 12.900 Ft/l
1290 Ft
Aranyszarvas chili szósz
Vaddisznó, őz, szarvas, nyúl, vadkacsa? Mindenkinek van egy jó vadas receptje. Ha mégsem, akkor ezen segít az új, Aranyszarvas íz világ, mely a vadhúsból készült ételek elkészítésében, vagy tálalásában segít. Nem túlcsípős, inkább zöldséges, fűszeres, finom. Gourmet szósz.

Összetevők: koktélparadicsom, chili (Cayenne, Fresno, Jamaican Red), zöldség (zeller), cukor, vöröshagyma, mustár fokhagyma, só, fűszerek, tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelés: 100ml, 40 ml

Erősség  5-s skálán: 2

1390 Ft
BBQ CHILI SZÓSZ DÍSZDOBOZBAN 100ML

Igazi ínyenceknek gondosan összevallogatott chili paprikából. Csípős.

Mély, füstös, édes ízek. Húsokra sütés előtt vagy után.

Összetevők: koktélparadicsom, barnacukor, vöröshagyma, fokhagyma, füstölt cayenne, füstölt só, fűszerek, tartósítószer (Na-benzonát)
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, szinezéket, tömegnövelőt!

Tárolása száraz, hűvös helyen.

Egységár: 14.400 Ft/l

1440 Ft
Hab’n’go

Habanero befőtt mangóval. A Habanerókra jellemző déligyümölcsös íz párosítása a mangó, semmivel sem összehasonlítható ízével, cukros befőttlében. Igazi különlegesség.

Díjak: A 2016-os The Hot Pepper Awards (USA) kategória III. helyezetje.

Összetevők: 

Habanero, Mango ivóvíz, kristálycukor, vanília, tartósítószer, Na-benzoát, kálium-szorbát.

Összes cukortartalom: 25g/100g

Kiszerelés: 120ml

Erősség 5-s skálán: 3

1490 Ft
Sárga vihar

Sárga alapanyagokból készült erős chili szósz.  Színét, a sárgára érő paprikáktól és paradicsomoktól kapja. A sárga paradicsomban nincs annyi paradicsomra jellemző sav, mint a piros fajtákban, ezért kissé „simább”, selymesebb az íze, állaga. A kissé citromos „felhangok” tökéletes párosítási lehetőséget adnak, pl. halakhoz, de szinte bármilyen sültek mellett is megállja a helyét.

Sajnos kevesen tudják, hogy a Magyar Nemzet történetének legnagyobb emberáldozatot követelő időszaka a tatárjárás volt, amikor a Magyar Királyság lakosságának a fele odaveszett!

Ennek az időszaknak állít emléket a címkén olvasható üzenet: In memoriam: 1241

Összetevők: sárga chili ( Habanero Yellow, Jamaican Yellow), sárgaparadicsom, vöröshagyma, fokhagyma, só, citrom, tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelés: 100ml, 40 ml

Erősség 5-s  skálán: 3

1490 Ft
424 - SMOKEY HOT CHILI SZÓSZ

Füstös, erős barbeque szósz. Grillezéshez, sütéshez, sültek, húsok mellé kiváló választás! Kóstoláskor először füstös édes ízt érzünk, majd követi a markáns csípősség, amely végigkíséri étkezésünket.

A 424-es gőzmozdony egy legendás járműtípus, egykor a magyar ipar büszkesége volt. Számtalan nosztalgikus műben tűnik fel, a szép irodalomban, a filmben, a pop zenében, klubokban, az emberek emlékezetében, a modellezésben. (Wikipédia)

Ha elindul a vonat..." Füstös akár egy gőzmozdony, enyhén édeskés. A legendás magyar 424-es gőzmozdonyról kapta nevét. Habaneró alapokon nyugvó épített füstös-erős szósz! Erőssége hasonló a Sárga vihar-hoz.


Összetevők: Habanero, koktélparadicsom, barnacukor, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek, folyékony füst, tartósítószer (Na-benzoát)

Kiszerelés: 100ml, 40 ml

Erősség 5-s skálán: 3

Egységár: 14.900 Ft/l

1490 Ft
ÉDES CSÍPÉS CHILI SZÓSZ DÍSZDOBOZBAN 100ML

Igazi ínyenceknek gondosan összevallogatott chili paprikából. 

Mexikóban, Közép-Amerikában és a legtöbb ázsiai országban, nem teljes az asztal egy üveg csípős, vagy édes-csípős chili szósz nélkül! Ezzel a fantasztikus mártással könnyen elkészíthetjük az ázsiai recepteket, vagy a nyugati kedvenceket.
Thai jellegű szósz sok-sok friss chilivel.
Jól illik sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz, pizzákra, meleg szendvicsekre, vagy csak a sült krumpli mellé.

30.000-50.000 SHU

Összetevők: koktélparadicsom, chili, cukor, vöröshagyma, fokhagyma, só, tartósítószer (Na-benzonát)
Nem tartalmaz ízfokozót, állagjavítót, szinezéket, tömegnövelőt!

Tárolása száraz, hűvös helyen.

Egységár: 16.800 Ft/l

1680 Ft
1 2 3 4 > >>