Grillezett sajtos csirkemell, grillezett sajtos ananásszal

Elkészítési idő

60 perc

Elkészítés nehézsége

 Közepes

Hány fő részére

4 adag

Hozzávalók

  • 2 csirkemellfilé felszeletelve
  • Pác készítéséhez:
  • Bors
  • Szójaszósz
  • Fokhagyma pépesítve vagy apró kockákra vágva
  • Tej
  • Olivaolaj
  • 4-8 ananászkarika (konzerv vagy friss)
  • 2 csomag lapka sajt Mozzarella vagy Cheddar

Elkészítés

1) A felszeletelt ananász karikákat meggrillezzük a vaslapon egy kis vajon, amíg meg nem pirulnak, karamellizálódnak
2) A pirított ananász egyik felére ráolvasztjuk a cheddar/mozzeralla sajtot
3) Az előre ízlés szerint pácolt (a receptben a saját pác szerepel) csirkemelleket a vaslapon meggrillezzük
4) A grillezett csirkemellek egyik oldalára ráolvasztjuk a cheddar/mozzarella sajtot
5) Tálalásra kész, pl, rizzsel, rizottóval