Szállítási feltételek

Megrendelés
Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja.

Vevőszolgálat elérhetősége
Szolgáltató rendszere a rendeléseket rögzíti a hét bár mely napján, minden órában, telefonon a hét minden napján szívesen állunk rendelkezésére a kapcsolat menűben megadott elérhetőségeken hétköznapokon 8:00 - 19:00-ig.

Megrendelések leadása
Megrendelést a jelen webáruházban www.grillangyal.hu interneten keresztül, ill egyedi megrendeléseket elektronikus levél (e-mail) info@grillangyal.hu formájában, ill. a kapcsolat menűpon üzenő felületén keresztűl fogadunk el. 

Megrendelt áru átvételének módjai
 
  

Az áru a következő képen kerülhet a megrendelőhöz: futárpostán keresztül történő kézbesítés. A termékeket Magyarországon meghatározott és bizonyos országokban egyedi díjszabással áll módunkban kiszállítatni.

A megrendelt terméket az DPD ill. GlS és MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére kérje a szállítást). Sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek.

Szállítási határidő 
Az áru megrendelésének beérkezése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. 
 
Egyéb feltételek
Az áruk jellemzőit a konkrét árucikk adatlapjáról tudhatja meg. Az adatlap esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.Adatvédelem
 
Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. (Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 03585-0001) (1992. évi LXIII. törvény )

Futárral/postai úton
A termékek végárához, még a postai kiszállítási díjak jönnek hozzá, amit a Magyar Posta aktuális díjszabása határoz meg. 
 
További kérdése van, keressen minket elérhetőségeinket, állunk rendelkezésére a hét minden napján!
 

GrillAngyal
Ami a tökéletes grillezéshez kell!