GrillAngyal

-Ami a tökéletes grillezéshez kell!-

 

A kertes, avagy családi házak hatalmas előnye a panelokkal szemben, hogy van kertjük, ahova nyáron ki lehet ülni, napozgatni, esténként grillezni, kemencézni, bbq-ni a haverokkal, családdal.
De ne gondoljuk, hogy csak azért, mert nincs kertünk, vagy mert egyedi megoldásra törekszünk, speciális eszközre van szükségünk, amit a szakboltokban sem kapunk még le kéne mondanunk a pl. grillezés, kemencézés örömeiről – ízeiről. Hogy könnyebb, személyre és helyhez szabottabb legyen a megoldás 2013 óta létezik egy webáruház a mely megoldást kínál Önnek, amelynek küldetése:

 

“Megrendelőinket egyedi, minőségi termékekkel maradandó élményhez juttatni, specializálódni a különleges kivitelezésekre a szabad tüzű grillezés, kemencézés, és a BBQ világában”

Partnereink Magyar vállalkozások melyek elsősorban manufakturális gyártásban működnek, idehaza és határon túl. Megrendelőink rendeléseit nem előregyártott és raktározott, tucat, sorozatgyártott termékekkel teljesítjük főképpen, hanem Partner gyártóink a megrendelőink által leadott rendelést a megrendelő által megadott méret és kivitelezési kritériumok alapján egyedileg, megrendelésre készítik. Ezen termékek legsikeresebbjeit találja meg Ön is a shopban.

A GrillAngyal.hu webshop termékeit, megrendelőink számára, rendelésre gyártva nem csupán idehaza, hanem már 2019-től a szomszédos országok közül, első sorban a határ menti sávban Szlovákiában, Romániában, Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában.

Webshopunk többszáz megrendelőt segített egyedi GRILL, KEMENCE, ill BBQ élményhez már. Megrendelőink elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, mint visszatérő vásárlóink újabb és újabb megrendelése.

Partner gyártóinkkal szorosan együttműködve több olyan termék látott már napvilágot. Ilyen pl, az egyedi és dekoratív saját fejlesztésű Home And Grill termékünk ami méreteiben és funkciójában is kiváló faszenes grill egy társasház vagy egy családi ház erkélyére, teraszára. Vagy pl.: a Go And Grill termékünk, ami egy kiránduláshoz, egy kerékpár túrához egy hátizsákban elfér és mosogatógépben is elmosható faszenes grill.

De természetesen a hagyományos avagy egyedi faszenes GRILL-ek mellett, ahol a méretet a megrendelő adja meg pl. Tervező oldalunkon, de persze más termékekre tervezésére, gyártására is fókuszálunk. Ilyenek a saját és megrendelőink visszajelzései alapján fejlesztett grill és kemence tartozékok mint pl.:

rost-sütőlapok, a kombinált rost-sütőlap és grillrács, grillrácsok, tűzrostélyok, hamuzók, faszéntartók, kemence tepsik, kemence eszközök, kerámia edények. 

Természetesen a BBQ rajongói is megtalálják szenvedélyükhöz szükséges egyedi termék megoldásokat, mint:

BBQ smokerek, BBQ és GRILL eszközök, grillhőmérő és BBQ hőmérő, kesztyűk és egyéb különböző kiegészítők.

Edényeink közül kiemelnénk a különleges motívumokkal ellátott és szintén egyedileg készített samott kerámia- avagy cserépedény -einket, de természetesen öntöttvas edény -ek. Továbbá a kertjeikben egyedi grillt bográcsozót építőknek meg, a grill állványok és bogrács kellékek is egy helyen beszerezhetőek a Shopban!

Termékkínálatunk fejlesztjük tökéletesítjük és leginkább egyedi igényekkel bővítjük, évről évre kihozva egy-egy modernebb és jobb, de még is autentikus igényekhez igazodó megoldást a szabadban sütés-főzés örömeinek hódolók részére.

Így érdemes rendszeresen lapunkat oldalunkat figyelemmel kísérni, mivel a GrillAngyal.hu webáruházban mindent megtalál,

 

-Ami a tökéletes grillezéshez kell!-

 

Évszaktól és szezontól függetlenül!

A részletekért keresse fel webshoppunkat, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik mindenben segíteni fognak Önnek!

Amennyiben egyedi árajánlatot szeretne kérni, vagy termékekkel kapcsolatos kérdése van, netán szakmai segítséget szeretne, keressen minket: info@grillangyal.hu